Ramen en deuren

Ramen en deuren hebben natuurlijk een praktisch nut, maar ze geven ons ook een gevoel van veiligheid: al onze ramen en deuren zijn optimaal inbraakwerend.

Ze ventileren onze woning via roosters, maar tegelijk zijn ze uitstekende isolatoren. We gebruiken enkel in onze ramen namelijk superisolerend glas. Dat zult u merken aan uw energiefactuur!

Uiteraard zijn onze ramen en deuren perfect wind- en waterdicht. Maar daarenboven zijn ze ook zo geconstrueerd dat ze in een continue en perfecte waterafvoer voorzien.
 

Materialen

Bij HC Project kunt u terecht voor ramen en deuren in aluminium, hout of pvc. Welke u kiest, is vaak afhankelijk van uw smaak of de stijl van uw woning. Uiteraard heeft elk materiaal zijn sterke kanten.

Aluminium is een sterk materiaal l dat niet vervormt. Bovendien is aluminium een licht materiaal waardoor het makkelijk te plaatsen is. Hedendaagse aluminiumprofielen beschikken over een uitstekende thermische prestatie.


Hout is een milieuvriendelijk en licht bouwmateriaal. Het heeft een warme uitstraling en is van nature een goed isolator. Hout kan gemakkelijk overschilderd worden. Wanneer u het goed onderhoudt bent u met hout een leven lang zeker van uitstekende ramen en deuren. Wordt ook gebruikt voor bio-huizen.PVC blinkt uit in stevigheid. Het is een heel veelzijdig materiaal dat ideaal is om grote glaspartijen in te vatten.
U heeft er geen onderhoud aan. Ideaal voor landelijke stijlen.
 

Kleuren

Het kleur van uw ramen en deuren en eventueel ook van uw garagepoort bepalen mee de look van uw woning én van uw interieur. Daarom is het belangrijk dat u een kleur kiest die niet alleen van buiten maar ook binnenin perfect past en helemaal uw smaak is. Omdat kleuren zo belangrijk zijn, zijn alle RAL-kleuren bij ons beschikbaar.

Twijfel je aan de keuze van de kleur, gebruik dan onze kleurensimulator.
 

Meer info?

Benieuwd naar wat HC Project voor uw woning kan doen?  Wilt u een vrijblijvende offerte?
Neem dan gerust contact met ons op.