Poorten

Sectionaalpoorten zijn het voorbije decennium zowat de standaard geworden op het vlak van garagepoorten. Logisch want de voordelen van een sectionaalpoort zijn talrijk!

Plaatsbesparend

Sectionaalpoorten openen verticaal naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe beschikt u over een maximale ruimte voor het parkeren van de wagen in en voor de garage.

Past overal

De vorm van de opening van de garage speelt geen rol. Ze kan rechthoekig, afgeschuind, met segment- of met rondboog zijn. Een sectionaalpoort van HC Project past altijd en overal. Bovendien zijn ze beschikbaar in alle RAL-kleuren.

Grotere doorrijbreedte

Door de extra doorrijbreedte kunt veel gemakkelijker naar binnen en naar buiten rijden. Een beslissend  voordeel bij grote personenwagens, bestel- en terreinwagens.

Volledig dicht

Duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan de vier zijden van de sectionaalpoorten houden wind en regen buiten. De rubberen afdichting onderaan compenseert bovendien alle kleine oneffenheden in de vloer.
 

Materialen

HC Project plaats sectionaalpoorten in hout en staal.

Hout heeft een warme uitstraling en is van nature een goed isolator. Hout kan gemakkelijk overschilderd worden in elke kleur. Wanneer u het goed onderhoudt bent u met hout een leven lang zeker.

Staal geeft uw garagepoort een stijlvolle look en is heel geschikt voor eigentijdse woningen. Het vergt zo goed als geen onderhoud.


Voor meer informatie over onze sectionaalpoorten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.